Bajnokavató buli a DVTK-stadionban a hétvégén

Megosztás

A részsikereknek is örülni kell. A korábbi évek mélyrepülése, illetve kudarcai után a Diósgyőr végre újra feljutott az első osztályba, ráadásul az NB II. bajnokaként. Hétvégén ezt egy nem mindennapi bulival ünneplik, ahova mindenkit szeretettel várnak.

14 és 16 óra között fellép Kiss Kevin, a 2022-es X-Faktor 2. helyezettje, és érkezik az Animal Cannibals – írja a Dvtk.eu.

A Diósgyőr – Győr (kezdés: 17 óra) találkozó lefújása után a stadionban a csapat átveszi a bajnoki címért járó aranyérmeket és a serleget, majd az éremátadás után a stadion melletti színpadon 19:30-tól buli kifulladásig az Ildi Riderrel! Természetesen nemcsak a klub, hanem az Ultras Diósgyőr is készül néhány látványelemmel, de ez – ahogy mindig – maradjon egyelőre meglepetés.

A fent említett programok csak érvényes meccsjeggyel látogathatók.

Meccs előtti programok

A Habos oldal söröző 14 órakor nyit ki. 15:30 és 16:30 között ismét Happy Hour várja a drukkereket!

A stadionon kívül az ingyenes családi programok 14 órakor kezdődnek.

A DVTK az alábbi attrakciókkal várják a családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt:

  • Ugrálóvár
  • Footdarts
  • Teqball asztal
  • Céllövő kapu
  • Dekázó verseny

Gyere hamarabb a meccsre!

A nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük szurkolóinkat, ne hagyják a jegyvásárlást az utolsó pillanatra, és érkezzenek a szokottnál is hamarabb a mérkőzésre, hiszen így elkerülhetjük a mérkőzés előtti hosszú sorok kialakulását a pénztáraknál és a beléptetés során is. A belépőjegyek elővételben nyitvatartási időben a DVTK Shopban és a jegy.dvtk.hu oldalon is megvásárolhatokSőt, a DVTK Stadion pénztárai szombaton 10 és 14 óra között is várják a drukkereket.

Fokozott rendőri figyelem a gyalogosátkelőhelyek környékén

Mivel sajnálatos módon az előző esztendőben egy tragikus halálesettel végződő gázolás is történt a DVTK Stadion mellett, a Miskolci Rendőrkapitányság a DVTK hazai mérkőzései előtt és után fokozott figyelmet fordít a gyalogosátkelőhelyek, valamint a busz- és villamosmegállók biztonságára. Kérjük szurkolóinkat a megszokottnál is nagyobb körültekintéssel közlekedjenek!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek